Четверо абітурієнтів на Кіровоградщині склали ЗНО на 200 балів

27.07.2020 14:15

На Кіровоградщині відомо про чотирьох абітурієнтів, які склали ЗНО на 200 балів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила завідувач лабораторії зовнішнього незалежного оцінювання навчально-методичного центру оцінювання якості освіти КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» Ліна Бутенко.

«Станом на сьогодні відомо про чотирьох учнів, які склали ЗНО на 200 балів. Один учень отримав 200 балів з двох предметів (м. Світловодськ),  абітурієнт з НВО «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 ліцей» склав ЗНО з історії на 200 балів, також учениця Олександрійської школи №19 склала ЗНО з історії України на 200 балів. Крім цього, учень ліцею інформаційних технологій склав ЗНО з математики на максимальний бал», - повідомила Бутенко.

За інформацією, наразі очікуються результати ЗНО з географії та хімії.

Нагадаємо, на Кіровоградщині абітурієнтка склала ЗНО на 200 балів. Зауважимо, що ще один випускник цього ж навчального закладу, Дмитро Стеблина склав ЗНО з чотирьох предметів на більше ніж 190 балів. Так, з англійської мови хлопець отримав 195 балів, з фізики – 193, математики – 192 та з української мови - 191 бал.

Як повідомляв DOZOR, випускник комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» Микола Коломієць, який склав одразу два ЗНО на 200 балів, надзвичайно зрадів результату, оскільки до цього майже ніколи не здобував саме перших місць на різноманітних конкурсах.

Учень ліцею інформаційних технологій Владислав Москаленко отримав максимальні бали на ЗНО з математики та фізики. Так, Владислав Москаленко одержав 200 балів з математики. ЗНО з фізики учень склав на 199 балів.

 

 

 

Переглядiв: 3893