Чи безпечно у кропивницьких магазинах «Файно маркет» робити покупки (ФОТО)

01.04.2020 12:11
image

Карантинні заходи у зв’язку з пандемією через захворюваність людей на коронавірсну інфекцію змушують усіх кропивничан особливо ретельно ставитися до свого здоров’я та обирати заклади торгівлі, в яких дбають про своїх покупців. Про те, які запобіжні заходи застосовують працівники продуктових магазинів  «Файно маркет», медіапорталу DOZOR розповіли в адміністрації торговельної мережі.

Так, задля безпеки працівників та покупців на вході та стінах магазинів розмістили дозатори з антисептичним розчином для обробки рук, а також одноразові рукавички, щоб кожен покупець почувався у магазині безпечно та спокійно.

«Файно маркет» в магазинах мережі акцентує увагу своїх покупців на тому, що не слід нехтувати засобами індивідуального захисту, відвідувати магазини у разі нагальної потреби, не створювати ажіотаж через певні товари.

Крім цього, покупцям радять звертати особливу увагу на спеціальні мітки біля кас, аби кожний клієнт дотримувався безпечної дистанції.

«Наші магазини забезпечені товарами всіх категорій, ми постійно поповнюємо асортимент свіжими та якісними продуктами. У магазинах мережі, складських та офісних приміщеннях проводяться санітарно-гігієнічні заходи для запобігання поширенню вірусу. Ми повністю забезпечили наш персонал  масками та рукавичками. Також прийнято рішення  запаковувати ваговий товар в індивідуальну упаковку, свіжі хлібобулочні вироби обертати у плівку або одразу пакувати в паперові пакети. Також ми активно працюємо над пришвидшенням процесу обслуговування, щоб наші покупці уникали черг», -прокоментувало керівництво компанії.
image
image
image
image

 

Переглядiв: 5008