Чим дивуватимуть на фестивалі вуличної їжі у Кропивницькому

15.09.2020 11:43
image

В обласному центрі у Ковалівському парку 11 закладів громадського харчування представлять свої фірмові страви у рамках Всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», який проходитиме з 23 до 27 вересня. Про це повідомили представники клубу рестораторів сьогодні, 15 вересня, інформує медіапортал DOZOR

«Вересневі самоцвіти – це буде перший захід в цьому сезоні, коли клуб рестораторів як організація влаштовує масштабне свято. Ми з радістю прийняли запрошення. Заклади будуть намагатися відтворити власну індивідуальність, тобто щось специфічне, що характеризує саме їх. Однак ми вирішили, що у нас буде об’єднуюча нитка – автентична кухня. Тобто кожен заклад готує як мінімум одну страву з переліку, які ми обрали. Страви нам запропонував проект «Баба Єлька». Вони збирають рецепти, які притаманні саме нашому регіону», - розповіла президент клубу рестораторів Ірина Маркова.
image

Так, Churchill's Pub презентуватиме «Бабку з яблук», кафе «Зефір» - налисники з сиром, кафе «Amsher» - рибні котлети, кав’ярня «Єлизавета» - плачинду з гарбузом, кейтеринг «Avocado» – хрустики з буряковим соком.

image
Переглядiв: 1319