Член журі «Танців з зірками» Григорій Чапкіс відвідає Кіровоград

18.04.2019 09:06
image

До обласного центру на XI Міжнародний фестиваль «Об'єднаймо дітей мистецтвом»  приїжджає народний артист України, член журі телепроекту «Танці з зірками»  Григорій Чапкіс. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила виконавчий директор культурно-мистецького фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко.

Так, Григорій Чапкіс увійде до складу журі фестивалю  «Об’єднаємо дітей мистецтвом» та оцінюватиме виступи хореографічних колективів із усієї України.

«Ми запросили Григорія Чапкіса, тому що це відомий та вельмиповажний  хореограф як в Україні, так і за її межами. А головою журі буде народний артист України Анатолій Коротков» , - розповіла Ткаченко.

Також до «зіркового» журі цього року увійдуть педагог танцювальних шкіл «MyWay» та «TopOne» Богдан Харлим, старший викладач кафедри музичного мистецтва і хореографії Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Юрій Сивоконь, доцент кафедри музичного мистецтва і хореографії Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Василь Босий.

Вокалістів оцінюватимуть  сучасна українська співачка Марина Тимофійчук «NAVKA», переможець та гранд-призер всеукраїнських та міжнародних фестивалів, соліст обласної філармонії Олексій Козачинський, викладач вокалу, художній керівник студії вокального мистецтва «Антарес» Олена Дороганич, оперні співаки Анастасія та Олександр Безай та інші.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, фестиваль проходитиме 20 та 21 квітня. Цьогоріч дійство має зібрати більше 1500 дітей з усієї України. Організатор фестивалю – культурно- мистецький фонд «Перспектива», засновником якого є громадський діяч Артем Стрижаков.

Довідково:

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. Відомий як український хореограф, народний артист України. Також є керівником «Школи танцю Чапкіса», головним балетмейстером ансамблю бального танцю «Натхнення», членом журі шоу «Танці з зірками». 

 

Фото dv-gazeta.info

Переглядiв: 1961