Членів злочинного "поліцейського" угрупування посадили під домашній арешт

23.01.2017 15:43

image

Четверо колишніх полісменів, яких звинувачують у низці злочинів відносно кіровоградського фотографа, знаходяться під домашнім арештом. Про це на брифінгу повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Кіровоградської області Сергій Чеботарьов сьогодні, 23 січня, повідомляє кореспондент сайту DOZOR.

"Останній запобіжний захід, який обирався - це домашній арешт. Без браслетів. Обвинувальний акт направлено до Кіровського районного суду міста Кіровограда", - повідомив Сергій Чеботарьов.

Усі затримані знайшли гроші і на адвокатів, і на грошові застави.

"Їм достатньо було коштів, щоб наймати двох адвокатів у даному кримінальному провадженні. Кожному з них вистачило коштів, щоб сплатити застави, а суми там - по 110 тисяч (гривень - ред.) кожному визначались», -  додав Сергій Чеботарьов.

Нагадаємо, члена угрупування «злочинців-поліцейських», якого прокуратура вважає одним із співорганізаторів, оголошено в розшук. 

Як повідомляв сайт DOZOR, прокуратура завершила розслідуваня у "справі поліцейських", які входили до організованого злочинного угрупування". Зловмисники вимагали від місцевого фотографа через нотаріуса переписати його квартиру вартістю бизько 600 тисяч гривень. Усі четверо полісменів, які входили в злочинне угрупування, свого часу пройшли переатестацію, потрапивши до лав нової поліції.

Переглядiв: 1276