Чоловік, який ледь не вбив знайомого та поранив підлітка, постане перед судом

21.02.2019 07:47

Знам’янська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо  чоловіка, який намагався ножем вбити знайомого. Про це медіапорталу DOZOR повідомили  у прокуратурі області.

Так, в результаті інциденту постраждало двоє людей. Чоловік отримав перелом правої руки, підліток – різану рану грудної клітини. Досудовим розслідуванням зібрано достатню кількість доказів вини обвинуваченого у вчиненні вказаного злочину. Крім того, чоловікові інкримінується вчинення хуліганських дій у передпокої хірургічного корпусу Світловодської ЦРЛ. 
Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

У разі доведення вини чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, подія мала місце в м. Світловодськ на початку травня 2018 року на літньому майданчику біля магазину. Крім того, п’яний чоловік ображав медичних працівників та інших присутніх осіб в приміщенні приймального передпокою Світловодської ЦРЛ, погрожував фізичною розправою працівникам поліції, пошкодив медичні інструменти та меблі перев’язувального кабінету, що призвело до тимчасового зупинення роботи приймального відділення. Майже півроку чоловік переховувався від слідства, проте правоохоронним органам вдалось встановити його місцезнаходження та затримати. 

  

Переглядiв: 606