Чоловік звинувачує кіровоградських патрульних у незаконному застосуванні фізичної сили

21.03.2019 15:25

Житель обласного центру Максим Кравчук звинувачує патрульних у зухвалому поводженні та застосуванні до нього фізичної сили. Пригода сталася на автозаправці «OKKO» по вулиці Вокзальній після опівночі. Про це містянин розповів у коментарі медіапорталу DOZOR.

За його словами, він приїхав на автозаправку, щоб попити кави. У цей час побачив, як з автомобіля «Таврія» вийшло двоє патрульних, які підійшли до іншого водія та почали в нього вимагати документи. Аби розібратися в тому, з яких причин патрульні на приватному автомобілі питають документи у водія, який просто припаркувався на території автозаправки, Максим Кравчук підійшов до копів.

«У мене виникли питання щодо того, на службі вони (патрульні – ред.) чи ні, і чому вони перевіряють у хлопця страховку.  Також помітив, що у них не працювали грудні камери відеофіксації. Коли підійшов, то один з патрульних мені відповів зухвало. Я повернувся за своїм телефоном для того, що вести зйомку.  Коли повернувся, то попросив у дівчини-патрульної посвідчення, а вона в цей час вибила в мене з рук телефон. Після цього патрульний, який перевіряв документи в іншого водія відволікся та заламав мені руку. Це все знімали й інші люди, які також викликали екіпажі патрульних»,-  розповів Кравчук.

Чоловік стверджує, що ці ж патрульні намагалися перевірити документи й у нього. У цей час на місце події прибули інші екіпажі копів. Під час розмови правоохоронці, які, за словами чоловіка, застосували до нього фізичну силу, пояснили свої дії – копи побачили у діях Кравчука злісну непокору. Після цього чоловік звернувся до лікарні та правоохоронних органів.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до патрульної поліції області. Там повідомили про початок службового розслідування стосовно дій патрульних.

У понеділок приблизно опівночі на автозаправній станції на вулиці Вокзальна відбувся конфлікт між чоловіком та пішим нарядом патрульної поліції.  Надалі зазначений громадянин звернувся зі скаргою на дії поліцейських до УПП в Кіровоградській області. У зв’язку з цим керівництво управління ініціювало проведення службового розслідування, за результатами якого буде надана оцінка діям патрульних», - повідомив прес-секретар патрульної поліції області Дмитро Поперешняк.

 

 

Переглядiв: 1677