Чоловіка, який замовив вбивство працівника виправної колонії у Кіровограді, взяли під варту  

25.05.2017 08:39
image

Чоловіка, який організував та замовив замах на життя заступника начальника Кіровоградської виправної колонії №14, взяли під варту на 60 діб. Про це  сайту DOZOR повідомив суддя-спікер Ленінського районного суду Олексій Мягкий.

За інформацією, два дні тому суд взяв під варту дружину організатора замаху у зв’язку з підозрою щодо пособництва у вчиненні замаху на життя заступника начальника установи виконання покарань.

Нагадаємо, минулої п’ятниці у спальному районі обласного центру вибухнув автомобіль «Нива», в якій знаходився водій. Як з'ясувалося, поліцейські інсценували "вибух" автомобіля та потерпілого у рамках спецоперації із затримання підозрюваних відразу після передачі коштів за замовний злочин. 

Як повідомляв DOZOR, у обласному центрі правоохоронці затримали організатора та співучасника злочину щодо працівника виправної колонії № 14. Розслідуванням встановлено, що у особи, яка відбуває покарання у колонії, виникли неприязні відносини із одним із керівників установи. Засуджений зажадав вбити вказаного представника адміністрації.

 

 

Переглядiв: 882