Чоловіки з Кіровоградщини стали героями фотовиставки, присвяченої безпритульним тваринам (ФОТО)

23.10.2021 18:38
image

В обласному центрі в кав'ярні "Театральна" відбудеться презентація благодійного фотопроекту Мирослави Липи сьогодні, 23 жовтня. Про це повідомляє  медіапортал DOZOR.

За словами автора проекту Мирослави Липи, робота над виставкою розпочалася ще в липні. До зйомок долучилися 13 чоловіків, які стали моделями для світлин. Фотосесії проводилися на території організації захисту тварин "БІМ", моделями були й чотирилапі підопічні організації. Під час презентації у кав'ярні встановили скриньку, куди кожен бажаючий міг покласти кошти, що підуть на потреби безпритульних тварин. 

"Спочатку виникла ідея зробити щось подібне до щорічного австралійського календаря з пожежниками, але, як я тепер жартую, шукала пожежника, а потім вирішила: головне, щоб людина була хороша. Більшість чоловіків відгукнулися на оголошення в соцмережах про пошук бажаючих взяти участь у проекті. Декого я не знала особисто до зйомок, а з кимось давно товаришуємо і я запросила до участі. Врешті стилістика у нас вийшла своя, більше в сторону художнього фото. Залишилася лише концепція, за якою беззахисні тварини в руках мужніх та сильних чоловіків", - зазначає фотограф.
image
image
image
image
image

Мирослава Липа констатує: мета заходу - нагадати кожному про те, що питання безпритульних тварин завжди  актуальне, що невелика кількість волонтерів охоплює неймовірний об’єм роботи, яка важлива для всіх містян, а не лише для тварин. 

"Поки що захист тварин не здійснюється на рівні державних установ, важливо не залишатися осторонь цього питання, бо від ігнорування воно не зникає, а разом легше здійснювати допомогу", - додає Мирослава Липа. 

Виставку можна буде переглянути в кав'ярні до 31 жовтня включно. Також можна допомогти тваринам - поклавши кошти до скриньки, розміщеної в закладі. 

image
image
image
image

 

Переглядiв: 1957