Чоловіку, який ледь не вбив жінку через телевізор, винесли вирок

11.10.2019 13:02

Ленінський районний суд виніс вирок 29-річному чоловіку, який пограбував жінку та побив її вчора, 10 жовтня, інформує медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу суду.

Так, суд встановив, що підозрюваний скористався тим, що потерпіла відсутня вдома, ключем відімкнув замок вхідних дверей та проник до квартири. У вітальній кімнаті цієї квартири викрав телевізор, вартістю 4 485 грн.Згодом чоловік повернувся до вищевказаної квартири, на кухні якої помітив телевізор та намагався його викрасти, в цей час до квартири зайшла потерпіла, яка й помітила злочинця.

Обвинувачений взяв до рук предмет, схожий на шліфувальний круг, продовжуючи виконання злочинного умислу наніс один удар в область голови потерпілій, після якого остання впала на підлогу. У подальшому обвинувачений завдав ще 6-7 ударів вищевказаним предметом в область голови. Після цього схопив жіночу сумку, в якій знаходився гаманець, де містились грошові кошти в сумі 300 грн., тонометр, вартістю 350 грн. 00 коп., мобільний телефон вартістю 536 грн. 67 коп., банківські картки та паспорт. Вихопивши сумку потерпілої наніс ще два удари предметом в область потиличної частини голови потерпілій в результаті завданих ударів остання отримала тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю, не заперечував щодо фактичних обставин кримінального правопорушення та пояснив, що перебуваючи вдома, в нього виник умисел викрасти телевізор потерпілої.

У результаті суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на сім років.

  

Переглядiв: 1079