Чому кіровоградська газета оголошень припинила свою діяльність

24.02.2019 16:35

Відома місцева газета оголошень «Все про все» припинила своє існування. Колишній редактор видання Павло Голуб у коментарі медіапорталу DOZOR розповів про причини ліквідації видання.

«У нас дуже знизилася активність рекламодавців, саме юридичних осіб, а також людей, які подавали оголошення. Люди почали поступово переходити більше до оголошень в інтернеті. Рентабельність знизилася, а вартість друку зросла. В останній рік діяльності ми виходили в нуль і вирішили, що не варто намагатися врятувати газету. З нового року ще протягом місяця було розміщено оголошення з контактними номерами. Ми приймали дзвінки, адже, можливо, комусь знадобилися б довідка або бухгалтерські документи. Пізніше припинили діяльність повністю, тому що закон нас не зобов'язує до цього більше одного місяця», - пояснив Павло Голуб.
«У газеті була єдина популярна рубрика — нерухомість. Але після 2014 року вона також потерпала. Зараз дуже багато об'єктів на продаж і оренду, але купівельна спроможність людей занадто низька і ринок нерухомості кволий. Якщо немає ринку нерухомості, то такому виданню немає кого обслуговувати», - додав Голуб.
Переглядiв: 749