Чому та коли підвищиться тариф на воду у Кропивницькому

02.12.2020 18:00

Як відомо, в ОКВП «Дніпро-Кіровоград» відбудеться відкрите обговорення постанови НКРЕКП, яке стосуватимуться встановлення нового тарифів на централізоване водопостачання у четвер, 3 грудня. Медіапортал DOZOR дізнався у гендиректора підприємства Романа Ілика про те, на скільки можуть підвищити тариф та чим це зумовлено.

«Ціна підвищується на 16 відсотків. Тому, що на ці 16 відсотків на наступний рік зростає і ціна електричної енергії, і мінімальна заробітна плата та інші складові. Зміна ціни – це фактор інфляційний. Прогнозується, що кубометр води коштуватиме  44,80 гривень. 3 грудня у нас буде відкрите обговорення, до нього долучаться усі, хто зареєструвався в Нацкомісії, управління комунальним майном Кіровоградської обласної ради, управління ЖКГ Кіровоградської ОДА», - повідомив Роман Ілик.
«Нацкомісія не завжди схвалює той тариф, який був поданий на розрахунок, не завжди схвалює той тариф, який був в проекті постанови, оскільки ціни стрімко змінюються.  Якщо все складеться, то ціна на воду зміниться вже з 1 січня 2021 року», - додав посадовець.
Переглядiв: 3947