Чому вулицю у Кропивницькому, яка перетворилася на болотяну траншею, не ремонтують (ФОТО)

11.01.2020 12:10
image

Як повідомляв DOZOR, наприкінці минулого року місцеві жителі скаржилися на жахливий стан вулиці Братиславської після ремонту каналізаційного колектора. Наразі стан вулиці фактично не змінився. Про це медіапорталу DOZOR повідомила мешканка одного з будинків вказаної вулиці.

«Нещодавно приїжджали працівники, проводили засипку частини вулиці щебенем. Але ситуація фактично не змінилася, вулиця, як і раніше, у болоті. А 6-метрова яма, яка була викопана ще півтора місяці тому, так і залишилася», -  скаржиться місцева жителька.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора водоканалу Валентини Давидчук, причиною відсутності ремонту стала проблемна ділянка водопроводу, яку виявили нещодавно.

«Справа в тому, що під час виконання робіт на перехресті вулиць Братиславської та Авіаційного ми виявили, що частина водопроводу вийшла з ладу. Ми її замінимо. Тому ремонтні роботи, в тому числі і з ліквідації ями, поки що неможливі. Якщо ми почнемо ці ремонтні роботи і постелимо на вулиці асфальт, то не зможемо полагодити цю частину водопроводу. Щодо самої дороги, то її благоустрій буде проводитися пізніше, коли будуть сприятливі погодні умови. Вказану яму ми ліквідуємо протягом кількох днів після ремонту водопроводу», - пояснила Давидчук.
image
image
image
Переглядiв: 2430