Цієї суботи кропивницький "Прозорий офіс" прийматиме документи на компенсацію за безкоштовне проживання ВПО

01.12.2022 15:32

«Прозорий офіс» Кропивницького прийматиме документи на компенсацію за безкоштовне проживання ВПО у листопаді у суботу, 3 грудня. Про це повідомляється на сторінці офісу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, з 1 грудня Центр надання адміністративних послуг Прозорий офіс Кропивницького розпочав прийом документів на компенсацію за безкоштовне проживання ВПО у листопаді.

- Згідно із урядовою програмою, документи приймаються із 1 по 5 число місяця наступного за звітним. 1, 2 і 5 грудня є робочими днями. Тож адміністратори у штатному порядку із 8:00 до 17:00, у п»ятницю до 16:00 год. здійснюють прийом. Наголошуємо, що, не зважаючи, що 3 грудня (субота) є вихідним, адміністратори працюватимуть у цей день і прийматимуть документи, - повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради, керівник «Прозорого офісу» Олександр Нікітенко.

Адміністратори 3 грудня (субота) працюватимуть із 8:00 до 16:00 год. Прийом проводитиметься у кабінеті 122 і 123 (синій сектор «Прозорого офісу").

Адреса центру: вул. Архітектора Паученка, 41/26 (навпроти Краєзнавчого музею).

Нагадаємо, з 1 жовтня діє оновлений порядок надання компенсації за тимчасове розміщення ВПО. Компенсація у грудні становить 30 грн на день за кожного переселенця. Відтак за повний місяць проживання однієї внутрішньо переміщеної особи держава відшкодує близько 900 грн.

Переглядiв: 931