Cлужбова вівчарка Джессі знайшла злочинця, який напав на сім’ю пенсіонерів

03.05.2017 08:11
image

У Новоукраїнському районі службова собака знайшла нападника, який обікрав сім’ю пенсіонерів. Про це сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.

За інформацією, у будинок пенсіонерів увірвався 35-річний злочинець з сокирою та наніс декілька рубаних ран з вимогою віддати йому гроші. Пенсіонери віддали нещодавно отриману пенсію та від сусідів викликали поліцію і «швидку».

У поле зору працівників карного розшуку потрапив 35-річний місцевий житель, що проживав неподалік садиби потерпілих. Можливість причетності особи до скоєння особливо тяжкого злочину слід було ретельно перевірити. Розібратися з цим поліцейським допоміг фахівець-кінолог із німецькою вівчаркою на ім’я Джессі. У дворі потерпілих вона негайно взяла слід і вже за лічені секунди привела кінолога до будинку, де мешкав підозрюваний.

«Джессі три роки, і вона вже більше року служить у нашому підрозділі, працює за «розшуковим» напрямком. Її тренує молодший інспектор-кінолог Сергій Вака. Вони не лише справжні друзі, але й хороші напарники по службі. Тільки з початку року з допомогою цієї вівчарки поліцейським вдалося розкрити більше десятка тяжких злочинів», – розповів керівник кінологічного центру Нацполіції області Артем Матвєєв.

Фото обласної поліції

 

 

Переглядiв: 923