Чотирилапі біженці: Кропивницькі зоозахисники розповіли та показали, як живуть врятовані тварини за кордоном (ФОТО)

03.11.2022 14:54

Волонтери зоозахисної організації «БІМ» розповіли про те, як живуть врятовані тварини, якими опікуються люблячі господарі за кордоном. Про це повідомляється на сторінці «БІМу» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Друзі, нарешті маємо чудові новини від наших друзів в Німеччині та Угорщині. Пам'ятаєте про наших хвостиків, яких нам вдалося евакуювати в перші місяці війни.  Відтоді і до теперішнього часу ми завжди на зв'язку із волонтерами, які тепер турбуються про наших підопічних. Перші місяці перебування в іноземних притулках були непростими. Бо це зовсім інші умови, нове оточення, інша мова, їжа тощо. Але ж ми знаємо що здатна робити любов і турбота. Тому через деякий час, пройшовши обов'язкову в європейських притулках соціальну адаптацію, медичні обстеження та стерилізацію (тих, кого ми не встигли стерилізуівати) наші чотирилапі біженці стали "своїми" серед інших тварин і вже стояли в черзі до майбутніх господарів», - повідомляють волонтери.

У зоозахисній організації зазначають, що тварин евакуювали майже з усієї України. І вже домашніми тваринами в Німеччині стали семеро наших собак - Рамона, Родік, Майя, Куся, Бусінка, Поля і Бьянка.

«Уявіть собі що за деякими з них господарі приїздили за тисячу кілометрів, з іншими спершу проводили разом час, щоб ближче познайомитися,  а вже потім їхали разом додому. Ми щасливі через те, що наша Каштанка, яку разом з іншими нашими хвостиками люб'язно прийняли Маркус та Каті з Угорщини, попри те, що має одне око, закохала в себе родину із Австрії. І тепер почувається як справжня принцеса. Пощастило знайти родину в Угорщині і нашому Шаріку. Якщо хтось пам'ятає, він шкутильгав. Чекаємо на його нові домашні фото.  Наша Боня, яку тепер звуть Оксана, переїхала з маленькогр притулку Аманди в Угорщини - до люблячої родини в Будапешті. Ну, і ще нові фото від наших красунь кішечок Пушинки та Фреї, які радіють життю в родині Крістіни з Угорщини. Тільки подивіться, якими щасливими вони виглядають!» - діляться захисники.

Переглядiв: 1001