Де у центрі Кропивницького під час карантину можна взяти каву з собою (ФОТО)

30.03.2020 13:13
image

Карантинні заходи, які впроваджені в обласного центрі, не стають на заваді справжнім кавоманам та працюючим кропивничанам, які звикли до горнятка кави на початку робочого дня. Медіапортал DOZOR з’ясував, де у центрі міста під час карантину можна замовити каву з собою.

1. «Наша кава». Тут видають кавові напої з собою через спеціальне віконечко. Заклад знаходиться на перехресті вулиць Чорновола, 25/27. Ознайомитися з асортиментом можна на сторінці кав’ярні в Instagram. 

image

2. «Dva Coffee» на вулиці Архітектора Паученка, 38. Кав’ярня з великим асортиментом напоїв. Їх можна замовити з собою, а також подихати повітрям на території літнього майданчика. Instagram-профіль закладу тут. 

image
image
«Беру каву з собою у цій кав’ярні доссить часто. Подобається те, що тут зробили все для людей: поставили антисептики, можна обробити руки будь-яку кількість разів. А ще приємно, що баристи дбають про нашу безпеку та працюють в рукавичках і в масках», - зазначає гостя закладу Аліна Волкова.

3. Кафе «Счастье». Адреса кафе: вулиця Юрія Олефіренка (колишня Фрунзе), 10.  Напої тут подають через «щасливе віконечко». Сторінка в Instagram - тут. 

image
image

4. «Mobile coffee» - кав’ярня «на колесах». Одна з таких машин знаходиться неподалік краєзнавчого музею, тут, як і до карантину, дають каву з собою. Тепер на автомобілі можна ознайомитися з правилами для клієнтів: зберігати дистанцію 1-1,5 м від віконця та між іншим клієнтом. Профіль в соцмережі Instagram – за посиланням. 

image

5. «Coffee.in» - ще одна кав’ярня, яка продовжує в режимі «кава з собою». Заклад знаходиться у приміщенні колишнього кафе «Лайм» за адресою: вулиця Дворцова, 20. Сторінка в Instagram – тут. 

image
Переглядiв: 3258