День святого Миколая на «Інтері»: дива та добрі справи тривають

18.12.2018 16:00
image

Одне з найсвітліших християнських свят - День святого Миколая - телеканал «Інтер» традиційно зустріне разом зі своїми глядачами. Святий Чудотворець, який за життя здійснював добрі вчинки, своїм прикладом вчить кожного з нас робити добро, не залишатися байдужим до чужої біди і надавати допомогу тим, хто цього потребує. Саме про це - в традиційному святковому телемарафоні «Диво починається» і в спеціальному випуску соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Лоти життя. Диво триває». Про це медіапорталу DOZOR повідомили на телеканалі.

У День святого Миколая, 19 грудня, з 7:00 «Інтер» в прямому ефірі традиційно проведе багатогодинний святковий телемарафон «Диво починається». Ведучі Анастасія Даугуле і Роман Кадемін разом з командою «Ранку з Інтером» підготували для глядачів безліч сюрпризів, цікавих зустрічей, дивовижних історій і несподіваних експериментів.

Разом з журналістами «Інтера» глядачі побувають в Туреччині, Італії та Палестині - в місцях, пов'язаних з життям Миколи Чудотворця, почують старовинні легенди і історію Церкви святого Миколая, навколо якої виріс старий Берлін.

У День святого Миколая телеканал ще раз нагадає глядачам, що кожен з нас здатний на диво. Це доведуть зіркові гості марафону і герої сюжетів. Популярні артисти, телеведучі та спортсмени будуть робити добрі справи і здійснювати мрії дітей і дорослих.

Крім того, вже втретє напередодні зимових свят «Інтер» проводить ще одну благодійну акцію - «Подаруй диво!», Мета акції - збір подарунків для дітей-сиріт. У День святого Миколая не тільки у зірок, а й у кожного глядача є можливість допомогти дітям, які позбавлені батьківського піклування, зробити їх трохи щасливішими.

Цьогоріч акція «Подаруй диво!» Розширила свої територіальні рамки: збір подарунків проходить в Києві, Харкові та Дніпрі - в ТРЦ «Караван». Кожен з нас може купити іграшки, книги або інші подарунки для малюків, які ростуть без тата і мами. А команда «Інтера» доставить подарунки в Вишгородський дитячий будинок «Любисток», Запорізький обласний спеціалізований будинок дитини «Сонечко» та Харківський обласний будинок дитини №2. Детальніше про кожній установі і його вихованців - в телемарафоні «Диво починається».

У День святого Миколая телеканал «Інтер» дає можливість кожному глядачеві бути причетним чуду. Робити добро легко! Приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»  

Переглядiв: 924