День відкриття: як виглядає траса «Кропивницький-Миколаїв» ФОТО)

19.11.2020 16:36
image

Шляховики відкрили рух транспорту по капітально відремонтованій трасі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, яку довгий час називали однією з найгірших доріг України, сьогодні , 19 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, трасу не ремонтували капітально 70 років. Зараз 66 кілометрів покриття автошляху вже в цементобетоні.

Відкриття відбулося за участю голови Укравтодору Олександра Кубракова та очільника Служби автодоріг у Миколаївській області Владислава Невеселого.

image
image

Голова Укравтодору Олександр Кубраков, вітаючи жителів Миколаївщини зазначив, що дорога Н-14 має велике стратегічне значення для країни та веде до Миколаївських портів. 

Щоб перевірити оновлену трасу на швидкість, комфорт та міцність, десяток вантажівок провідних перевізників України взяли участь у тест-драйві. Стартувавши у Возсіятському, колона фур з наклейками «Я відкрив бетонку на Миколаївщині» урочисто проїхалася дорогою до Капустино.

«Ремонтувати трасу передбачалося протягом трьох років, але ми впоралися за рік. При цьому якість робіт на дуже високому рівні, так як фахівці Служби автодоріг та я особисто постійно здійснювали контроль якості виконаних робіт від основи до покриття дороги. Щоб захистити трасу від перевантажень вже скоро перед Миколаєвом буде встановлено автоматичний ваговий контроль WIM для зважування в русі», - розповів очільник Служби автодоріг Владислав Невеселий.
image
image
Переглядiв: 31301