Депутат міськради прозвітував перед громадою

20.12.2018 14:27
image

Депутат міської ради від політичної партії  «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Михайло Бєжан прозвітував перед містянами за рік, що минає, сьогодні, 20 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

 Серед здобутків у роботі, проведеної на території округу, депутат виділив відкриття приймальні на вулиці Генерала Жадова, та нових ліфтів в багатоповерхівках на проспекті Університетському, а також проведення цікавих загальноміських заходів для дітей та дорослих. Так, на площі перед міськрадою відбулося святкування Масляної. На заході можна було придбати смаколики за символічну ціну, а всі виручені кошти передали на допомогу військовим. Разом з мешканцями мікрорайону був організований флешмоб «Живий герб» до Дня вишиванки, а для дітей провели розважальні заходи, зокрема, «День дружби». 

«Завдяки активності та наполегливості жителів вдалося відкрити два нових ліфта. Це дуже важлива подія була для мікрорайону, оскільки ліфтів у багатоповерхівці на проспекті Університетському не було 25 років і люди підіймалися сходами пішки. Загалом за рік у місті встановили всього чотири ліфти. Також ми разом із мешканцями відремонтували декілька під’їздів на проспекті Університетському та по провулку Промисловому», - зазначив депутат.

 Крім цього, на проспекті Університетському, 23, корпуси 1, 2 та проспекті Університетському, 25 вдалося відремонтувати дорогу та розпочати ремонт прибудинкової території на проспекті Університетському, 33.

image

Важливим пунктом серед пріоритетних напрямків в роботі цьогоріч стало надання допомоги військовим, а також проведення патріотичних заходів. За сприяння активних жителів мікрорайону вдалося провести конкурс на кращий в’язаний виріб «Рук материнських тепло». Усі речі передали військовим. Крім цього, у листопаді група АТОвців отримала можливість відпочити на гірськолижному курорті «Буковель».

 Наприкінці звіту Михайло Бєжан зазначив, що робота за головними напрямками своєї депутатської діяльності продовжуватиметься, та подякував жителям свого округу, колегам та партнерам за допомогу та активну життєву позицію.

Повний варіант звіту за посиланням. 

Переглядiв: 568