Депутат, який підозрюється в отриманні хабара, сидітиме вдома

05.11.2019 08:26
image

Депутату Світловодської міської ради, директора КП «Добробут», якого затримали через вимагання хабара від місцевого підприємця, обрали запобіжний захід. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Ленінському районному суді.

Так, депутат є директором КП «Добробут».

За версією слідства,  громадянка набула право власності на нежитлове приміщення, згідно договору купівлі-продажу, в якому є водопостачання, каналізація, система опалення та електропостачання. Договір з управління та утримання будинків, споруд та прибудинкових територій між громадянкою та КП «Добробут» не укладався. У липні у приміщенні відключили водопостачання за наказом директора КП «Добробут».

До початку серпня власниця приміщенні просила керівника «Добробуту» підключити воду, однак отримала відмову. Директор підприємства звинуватив жінку у витоку води в кількості 1200 метрів кубічних та вартістю 35 000 гривень. Як пояснив підозрюваний витік вказаної кількості води необхідно оплатити в повному об’ємі громадянці Н. та кошти необхідно надати у готівковій формі йому особисто. На відмову власниці приміщення надавати кошти підозрюваному директор підприємства відключив подачу електроенергії до нежитлового приміщення.

Вже 15 жовтня директор КП «Добробут» та власниця приміщення зустрілися у слубовому кабінеті підозрюваного. Враховуючи необхідність відновлення нормальної господарської діяльності, подальшого надання вказаних комунальних послуг представниками КП «Добробут», жінка підписала складений підозрюваним документ та передала директору підприємства 35 000 гривень.

За результатами судового розгляду, слідчий суддя ухвалив відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання до 6 грудня.

Нагадаємо, депутата Світловодської міської ради, який незаконно втручався у діяльність місцевого бізнесу, затримала на хабарі служба безпеки України.

Переглядiв: 737