Депутати облради попросили начальника поліції Кіровоградщини обстежити сесійну залу  

10.12.2020 09:49
image

Депутати Кіровоградської обласної ради звернулися до начальника поліції Кіровоградщини Романа Козьякова щодо обстеження будівлі ради напередодні сесії, яка має відбутися 11 грудня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив кропивничанин, депутат міськради Сергій Коса, інформує медіапортал DOZOR.

Причиною звернення став зрив першого сесійного засідання депутатів. Тоді надійшло повідомлення про мінування будівлі обласної ради.

«Відповідно до статтей 2,3, та 88 Закону України «Про Національну поліцію» та з метою унеможливлення подібних ситуацій під час продовження пленарного засідання, призначеного на 11:00 11 грудня 2020 року, просимо напередодні обстежити приміщення сесійного залу Кіровоградської обласної ради та взяти його під охорону», -йдеться у повідомленні. 
image
image

Нагадаємо, у вівторок, 8 грудня,  відбулося перше засідання сесії обласної ради.

Так, перед початком засідання оголосили результати виборів до обласної ради.  Кіровоградщину представлятимуть 16 жінок та 48 чоловіків. 

Також під час сесії планувалося обрати голову обласної ради. Депутати запропонували дві кандидатури. Депутатська фракція партії «Батьківщина» висунула кандидатом Олександра Чорноіваненка, який очолював раду минулої каденції.

Фракція партії «Слуга народу» висунула на цю посаду Сергія Шульгу, який йшов під першим номером від даної політичної сили на минулих виборах.

Втім під час виступів кандидатів стало відомо про сигнал щодо замінування будівлі облради. Тож у засідання оголосили перерву. Зараз приміщення обстежують правоохоронці та вибухотехніки. 

 

Переглядiв: 1350