Депутати перейменували міську раду

27.11.2017 11:51
image

Депутати міської ради підтримали перейменування Кіровоградської міської ради на міську раду міста Кропивницький сьогодні, 27 листопада, інформує DOZOR.

Так, після півторагодинної наради з керівниками депутатських фракцій на розгляд було подано три варіанти назви міської ради.  

«Відбулася нарада з головами фракцій та представниками громадськості. Рішення прийняте однозначне – наша міська рада не повинна носити ім’я Кірова Сергія Мироновича. Рішення рекомендоване кожній фракції. Було три концентровані думки від депутата Капітонова, депутатів фракцій  і за поданням міського голови Райковича. Ми порадилися і порозумілися на тому, що варіант Кропивницька міська рада може бути знятий на користь нового варіанту назви», - зазначив міський голова Андрій Райкович.
«Є три варіанта назви, від депутата Капітонова - Кропивницька міська рада, варіант другий від депутатів  БПП – Центральноукраїнська міська рада міста Кропивницький.  І третій варіант – пропозиція міського голови: перейменувати та назвати міськраду -  міська рада міста Кропивницький», - додав Райкович.
«Є норма закону, яка чітко регламентує, яким чином називати органи місцевого самоврядування. Будь-які інсинуації щодо придумування нової назви – це порушення закону» , - сказав депутат міської ради Володимир Смірнов.

Відтак, 26  депутатів підтримали варіант перейменування міськради, запропонований міським головою Андрієм Райковичем.

 

Переглядiв: 2712