Депутати знову голосуватимуть за поновлення на посаді екс-заступника Райковича

16.10.2019 08:32
image

Депутати міської ради на сесії знову розглянуть проект рішення «Про виконання рішення суду», яким передбачається поновлення екс-заступника міського голови Олександра Грабенка на посаді. Відповідний проект рішення опублікований на сайті міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

За проектом рішення, планується ввести до штату апарату міської ради та її виконавчого комітету посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, за рахунок скорочення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу з питань праці. Також у проекті рішення передбачено поновити Олександра Грабенка на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з 7 листопада 2018 року.

Нагадаємо, заступника Андрія Райковича Олександра Грабенка звільнили через порушення присяги.

Як повідомляв DOZOR, після звільнення заступника міського голови Олександра Грабенка Віктора Кухаренка було призначено т.в.о заступника мера міста.  Згодом Віктор Кухаренко написав заяву про звільнення, а  заступником міського голови став Олександр Вергун.

Вже у серпні цього року депутати міської ради розглядали проект рішення, який стосується поновлення колишнього заступника міського голови Олександра Грабенка, але більшість народних обранців його не підтримали.

Переглядiв: 1164