Депутати звинуватили Райковича і Табалова у «махновщині»

17.01.2017 10:31

image

Депутати Кіровоградської міськради заявили про несправедливе розподілення коштів бюджету Кіровограда між депутатськими округами сьогодні, 17 січня, під час сесії міськради, інформує кореспондент сайту DOZOR.

Скандал стався під час затвердження програми розвитку житлово-комунального господарства Кіровограда. Зокрема, депутати дорікнули, що за лобіювання управлінців міста, одні райони Кіровограда отримали достатньо коштів на благоустрій, а інші, якими  опікуються «неугодні» депутати – не отримали.

- Шановні депутати, може треба слідкувати за бюджетом? Якщо у мене на  окрузі знаходиться школа-інтернат, лікарня швидкої допомоги, загальноосвітня школа та ще декілька бюджетних установ, мабуть, сюди треба виділяти більше коштів, ніж на ті округи, де таких закладів немає? Треба працювати з бюджетом. Тому,  Андріє Павловичу, давайте завершувати цю «махновщину»  з виділенням коштів, треба серйозно і професійно підходити до розподілу бюджету, - звернувся до очільника міста депутат міськради Олег Краснокутський.

- Службовці державного значення повинні думати не про людину, а про людей. Завдяки цій програмі, за яку сьогодні проголосували, деяким округам нічого не дали, а іншим 200 тисяч гривень, 500 тисяч чи навіть мільйони. Це несправедливо, - зазначив депутат Михайло Демченко.

Переглядiв: 954