Депутатські ротації: у міськраді змінили голів комісій

17.01.2017 14:52

imageКіровоградські депутати зняли з посад голів двох постійних депутатських комісій міськради сьогодні, 17 січня, під час сесії міськради. Про це повідомляє сайт DOZOR.

Відтак, комісію з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності тепер замість Михайла Демченка очолює Максим Линченко.

Очільником комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища став депутат Олександр Шамардін, замінивши на посаді колегу Юрія Деркаченка.

Тим часом, прийнявши до відома звіт про роботу, депутати залишили на посадах Михайла Бєжана (Комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів), Ігоря Волкова (Комісія з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку) та Миколу Гамальчука (Комісія з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення).

Переглядiв: 976