Депутату Знам’янської міськради Володимиру Джулаю вручили грамоту Верховної Ради України

25.08.2023 15:48

Депутату Знам’янської міської ради, Почесному громадянину міста Знам’янки вручили грамоту Верховної Ради України з нагоди Дня Незалежності України. Нагороду вручив голова обласної ради Юрій Дрозд сьогодні, 25 серпня. Про це повідомили у прес-службі міськради, інформує медіапортал DOZOR. 

«За багаторічну сумлінну, віддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток громади, активну життєву позицію, вірність та відданість обраній справі», - йдеться у клопотанні Кіровоградської обласної ради про нагородження.

Свою трудову діяльність Володимир Олександрович Джулай розпочав у 1970 році на заводі пересувних електростанцій, де працював слюсарем. У 1989 році був обраний головою Знам'янського міського виконавчого комітету, а в 1991 році переобраний Знам'янським міським головою. Володимир Олександрович тричі обирався депутатом Знам’янської міської ради та депутатом Кіровоградської обласної ради. Перебуваючи на посаді директора Знам’янської обласної бальнеологічної лікарні, був удостоєний найвищою відзнакою області «Честь і слава Кіровоградщини».

Переглядiв: 732