Держархів Кіровоградщини оцифровує фонд з органів міського самоврядування дореволюційного періоду

06.04.2023 10:19

Держархів Кіровоградщини оцифровує фонд з органів міського самоврядування дореволюційного періоду. Про це повідомляється на сторінці Державного архіву області у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, оператори FamilySearch International продовжили роботу зі створення фонду користування на документи НАФ генеалогічного характеру у рамках співробітництва з FamilySearch International.

Протягом місяця проводилось оцифрування документів фонду № 78 «Єлисаветградська міська управа, м.Єлисаветград Єлисаветградського повіту Херсонської губернії», відскановано 4462 справи, 345 972 аркуші.

«Це найбільш інформативний фонд періоду до 1917 року з органів міського самоврядування нашого краю, який включає, у тому числі: послужні списки міськуправи та підвідомчих установ; списки почесних громадян міста, купців, власників будинків і торговельно-промислових підприємств, орендарів та осіб, які користувалися міською землею, працівників установ, організацій та підприємств міста, кандидатів у члени та виборців і осіб, які підлягали виключенню із списку виборців, родин військовополонених, засновників товариства "Вільне козацтво" в м.Єлисаветграді; посімейні алфавітні списки купців, християн і євреїв міста тощо.  Очікуємо від FamilySearch скановані копії зазначеного фонду», - йдеться у повідомленні.

Переглядiв: 495