Деталі вбивства біля будинку у Кіровограді з’ясовують експерти

26.03.2019 11:52

По справі вбивства 51-річного кіровоградця, яке сталося на розі вулиці Кримської та провулка Короткого, продовжують призначати експертизи. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

За даними слідства, вбивство сталося через неприязні відносини між опонентами.  Чоловік за допомогою невстановленою слідством вогнепальної зброї, яку він мав при собі, здійснив один постріл, у ліву гомілку, чим спричинив потерпілому, згідно висновку лікарського свідоцтва про смерть тілесне ушкодження у вигляді вогнепального сліпого пошкодження лівої гомілки з ушкодженням підколінної артерії, що спричинило гостру крововтрату та смерть потерпілого.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до вказаного злочину можуть бути причетні дві особи чоловічої статі 1995 року народження та 1979 р.н. Зараз осіб розшукують.

На тілі померлого вилучили  металеві предмети опуклої форми. Їх вже направили на експертизу. Фахівці мають відповісти на питання, чи є два фрагмента опуклої форми з нашаруванням кіптяви та одинадцять металевих предметів,частинами боєприпасу, та до якої саме зброї вони можуть відноситися.

Нагадаємо,  біля житлового будинку знайшли тіло вбитого чоловіка.

 

 

 

 

Переглядiв: 3433