«Діалог влади і бізнесу»: у Кропивницькому оголосили про старт роботи нової платформи на Кіровоградщині

15.10.2024 21:36

У Кіровоградській ОВА під час брифінгу розповіли про початок роботи нової платформи «Діалог влади і бізнесу» в рамках ініціативи президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Системний діалог з бізнесом – це основа державної політики, ключова задача, висловлена та сформована Президентом. Це задача всіх без винятку – народними обранцями, Урядом. Ми маємо , не зважаючи на потребу у мобілізаційному ресурсі, попри військовий стан , забезпечити чистоту і прозорість робочих стосунків, маємо бути гарантами відкритості, обізнаності і державності і робити все, щоб наш діалог з бізнесом був результативним», - зазначив начальник ОВА Андрій Райкович.

Нова платформа покликана задля обговорювання питань, які хвилюють представників підприємництва , малого, середнього та великого бізнесу з владою.

«Метою ініціативи є налагодження партнерства і спільної співпраці у покращенні в області бізнес-середовища, , економічного та інвестиційного клімату, розвитку вже існуючих та створення нових виробництв, збільшення кількості робочих місць і наповнення бюджетів усіх рівнів, - директорка департаменту економічного розвитку та торгівлі Кіровоградської ОВА Наталія Ревенко. – В рамках регіональної платформи ми будемо не лише працювати для оперативного  вирішення проблем, які турбують бізнес, а і покращувати їх доступ до публічних послуг, підвищувати  якість та ефективність роботи органів, які надають ці послуги, як на місцевому, так і на державному рівнях, прибираючи усі штучні перешкоди, які заважатимуть нашому конструктивному діалогу”.

У рамках роботи платформи започатковуватимуть тематичні зустрічі в режимі онлайн з представниками бізнесу. Вони будуть проводитися регулярно. До зустрічей долучатимуть представників ОВА, районних адміністрацій, громад, профільних міністерств та відомств, а також їх територіальних підрозділів.  Тематикою першої зустрічі стане питання бронювання працівників. Серед спікерів- представники профільних підрозділів ОВА та ТЦК.

Переглядiв: 93