Директорка Трепівського ліцею: інституційний аудит – це дійсно величезна практична допомога для всього педагогічного колективу

27.03.2023 17:38

Після інституційного аудиту ефективність роботи закладів освіти стає більш результативною. Зокрема, рік тому такий аудит проводився у Трепівському ліцеї Суботцівської сільради. Про це повідомляє управління Державної служби оцінювання якості освіти області.

«Під час проведення інституційного аудиту я займала посаду заступника завідувача філії з навчально-виховної роботи. Після призначення директором закладу прийшло розуміння того, що висновки, отримані по завершенню інституційного аудиту, – це дійсно величезна практична допомога для всього педагогічного колективу, адже в них чітко визначені недоліки, над якими потрібно працювати, та успіхи, які необхідно закріплювати й поширювати. Рекомендації за результатами інституційного аудиту – це шлях до налагодження співпраці із засновником, оскільки через відсутність фінансової автономії закладу значну низку питань ми не можемо вирішити самостійно. В умовах воєнного часу питання безпечного освітнього середовища стало одним із найважливіших, тож засновником виділено кошти щодо підвищення рівня безпеки освітнього середовища. Наразі ми завжди отримуємо консультативну та практичну допомогу від працівників управління Служби й плануємо подальшу плідну співпрацю», - розповіла Тетяна Тараненко.

Переглядiв: 641