Дітей Кіровоградщини запрошують взяти участь фотоконкурсі

26.11.2019 08:03

На Кіровоградщині стартував конкурс фотографій на тему «Насильству – НІ» в рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в департаменті соціального захисту населення.

Так, до конкурсу запрошують дітей з фотороботами на тему:  «Дитинство без насильства» та дорослих з фотороботами на тему: «Світ без насильства».

До конкурсу приймаються фотографії розміром від 30х40 см до 40х50 см всіх фотографічних жанрів (на звороті кожної роботи необхідно вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, місце проживання, контактний телефон).

Бажаючим взяти участь у фотоконкурсі необхідно надати фотороботи до райдержадміністрацій, міськвиконкомів або об'єднаних територіальних громад відповідно до місця проживання до 29 листопада.

З 02 по 10 грудня департамент соціального захисту населення облдержадміністрації із наданих фоторобіт організує обласну фотовиставку та визначено переможців.

Переможці які займуть I, II та III призові місця в дитячій та дорослій номінаціях будуть нагороджені цінними подарунками.

Номер телефону для довідок 22-35-64. 

 

Переглядiв: 729