Діти з Кропивницького можуть створити свою «Перспективу міста» та отримати призи

05.06.2020 07:02
image

Дітей та підлітків віком до 14 років запрошують взяти участь у конкурсі «Перспектива міста 2025». Про це повідомляється на сторінці партії «Перспектива міста» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Оголошуємо конкурс «Перспектива міста 2025» для дітей віком до 14 років. Всі учасники отримають призи! Що треба зробити: Намалювати малюнок, яким ти бачиш своє місто за 5 років: свій квітучий двір, гарну площу, парк, сучасну європейську набережну, затишні сквери – все, що малює твоя уява про наше місто. Маючи малюнок, записати відео до 30 секунд з презентацією власної роботи, викласти це в Фейсбук чи Інстаграм з тегом #перспектива_міста_2025 та відправити нам посилання на публікацію в приватні повідомлення», - йдеться у повідомленні.

За умовами конкурсу, малюнок має бути виконаний фарбами чи олівцями у форматі А3. Під час запису відео учасник має коротко представитися та описати проект. На відео та в описі до нього мають бути обов’язкові тези: в яких учасник вказує своє імя та прізвище, а також вік. Крім цього, учасники мають вказати те, якою вони бачать Перспективу міста 2025.

Організатори зазначають, що конкурс триватиме до 20 червня включно. Після цього протягом тижня експертне журі Культурно-мистецького фонду «Перспектива» обиратиме трьох переможців, які і отримають брендовані футболки та головні нагороди: 3-D ручку, бездротові навушники, портативну Bluetooth колонку.

Переглядiв: 1158