Дитяча обласна лікарня поповнилася сучасним апаратом (ФОТО)

14.05.2019 11:16
image

Благодійний фонд «Допомагати просто», який заснований Приватбанком, передав дитячій обласній лікарні  наркозну станцію «Leon» вартістю  1 789 040 гривень сьогодні, 14 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами лікарів, цей апарат дозволить використовувати різні режими штучної вентиляції легень, проводити інгаляційну анестезію та контролювати вміст вуглекислого газу під час наркозу.

«Цей апарат вищого класу, він вкрай необхідний для лікарень третього рівня, якою ми і є на сьогоднішній день. У нас всього шість операційних,  якби у кожній з них стояла наркозна станція, то було б добре. Також нам конче необхідні ендоскопічна та наркозно-дихальна апаратура. Взагалі наркозно-дихальні апарати мають стояти біля кожного пацієнта, у нас їх поки бракує», - зазначив генеральний директор обласної дитячої лікарні Василь Хорощак.

Довідково:

Всеукраїнська програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. 
ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, але є найбільшим, за сумою внесків, меценатом фонду. Крім цього банк забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання. Інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті. 

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1628