Дитячі малюнки поїдуть з Кіровограда у Шанхай (ФОТО)

02.02.2017 15:06

image

Дитячі малюнки, які у галерею «Єлисаветград» надіслали діти з усієї країни для участі у Всеукраїнському конкурсі «Щаслива дитина – квітуча Україна», будуть, крім Америки,  експонуватися у Китаї. Про це у Фейсбуці повідомив власник галереї Микола Цуканов, інформує сайт DOZOR.

«Протягом 2016 року спільно з обласною організацією Українсько-Китайського співробітництва, яку очолює Сергій Замуруєв,  галерея «Єлисаветград» працювала над проектами пов'язаними з налагодженням культурних зв'язків з творчими організаціями Китаю. І ось в галереї побувала наша землячка Марина Пилипишин, яка вчиться в Китаї, і яка на наше прохання займалася цим питанням в Шанхаї. Найближчим часом в цьому місті пройде виставка дитячих малюнків "Щаслива дитина Квітуча Україна", потім є домовленість, що виставка потрапить ще в кілька міст, в тому числі і Пекін», - повідомив Цуканов.

За словами власника галереї, представники Китаю вже відібрали 60 дитячих малюнків учасників конкурсу.  

Як повідомляв сайт DOZOR, дитячі малюнки, які у Кіровоград надіслали діти з усієї країни для участі у Всеукраїнському конкурсі «Щаслива дитина – квітуча Україна», будуть експонуватися у США.

Нагадаємо, 800 щасливих дітей засипали галерею «Єлисаветград» малюнками у рамках конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна».

image

Фото Миколи Цуканова

Переглядiв: 1896