Дитячі малюнки попрямують з Кіровограда до Канади

14.02.2017 08:43

image

Дитячі малюнки, які до обласного центру надіслали з усієї України у рамках конкурсу "Щаслива дитина - квітуча Україна", будуть експонуватися у Канаді. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов сьогодні, 14 лютого, інформує DOZOR.

«Отримав повідомлення з Канади від Олени Горожанкіної (наша землячка, раніше працювала в Кіровоградському педагогічному університеті). Виставка дитячих малюнків, учасників конкурсу "Щаслива дитина - квітуча Україна" пройде в українських школах і в інституті св. Володимира в місті Торонто», - повідомив Микола Цуканов.

Наразі співробітники галереї приступають  до відбору та оформлення робіт для канадської виставки.

Нагадаємо, дитячі малюнки, які у Кіровоград надіслали діти з усієї країни для участі у Всеукраїнському конкурсі «Щаслива дитина – квітуча Україна», будуть експонуватися у США та Шанхаї.

Як повідомляв DOZOR, у грудні в галереї «Єлисаветград» відбувся фінал дитячого конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», в якому взяли участь більше 800 дітей з різних куточків країни. Переможцями конкурсу стали ті діти, роботи яких відзначили професійні художники і подарували їм свої роботи. Таких кіровоградських дітей у цьому році було 15. На конкурс надійшли роботи практично з усіх куточків України, проте найактивнішими були діти з Кіровограда.

 

Переглядiв: 4723