Дитячі малюнки, які експонувалися у Кіровограді, підкорили Китай (ФОТОФАКТ)

28.06.2017 12:49
image

Дитячі малюнки, які експонувалися у галереї «Єлисаветград» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна» експонуватимуться в українському культурному центрі у Китаї. Про це повідомляється на офіційній сторінці галереї «Єлисаветград» у Фейсбуці, інформує DOZOR.

«Китайсько-Український центр обміну культури та мистецтва в Шанхаї разом з галереєю «Єлисаветград» відкрили виставку дитячих робіт з Всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», роботи 2016 року. Допомогу в проведенні виставки надали Генеральне консульство України в Шанхаї, особлива подяка Генеральному консулу Дмитру Пономаренку та Олександру Музикі та представникам  Китайсько-Українського центру обміну культури та мистецтва в Шанхаї», - повідомила адміністратор галереї Ольга Краснопольська.

За інформацією, виставку представили малюнки 60 дітей з усіх куточків України, зокрема, з Кіровограда, Краматорська, Ізмаїла, Черкас, Харкова та інших міст.

Нагадаємо,у  грудні в галереї «Єлисаветград» відбувся фінал дитячого конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», в якому взяли участь більше 800 дітей з різних куточків країни. Переможцями конкурсу стали ті діти, роботи яких відзначили професійні художники і подарували їм свої роботи. Таких кіровоградських дітей у цьому році було 15. На конкурс надійшли роботи практично з усіх куточків України, проте найактивнішими були діти з Кіровограда.

image
image
image
image
image

Фото галереї "Єлисаветград"

Переглядiв: 2445