Дитячі малюнки, які експонувалися у Кіровограді, підкорюватимуть два континенти

04.04.2017 10:07

image

Дитячі малюнки, які експонувалися у галереї «Єлисаветград» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна» експонуватимуться в українському культурному центрі у Китаї. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив власник галереї Микола Цуканов, інформує DOZOR.

«Отримав повідомлення з Шанхаю, від куратора виставки дитячих малюнків «Щаслива дитина -квітуча Україна» Марини Пилипишиної, яка зустрілась з Чжен Ганом, засновником українського культурного центру. Він готує  виставку в кінці квітня у центрі. Чжен Ган - відомий художник та режисер, який зняв фільм про Україну Fall in love with Ukraine, автор книги «Лист коханій», яка містить його розповіді про Україну, власні фото та картини», - про це сайту DOZOR повідомив власник галереї Микола Цуканов.

За його словами, цього ж місяця виставка дитячих малюнків дітей з усієї України відкриється у Філадельфії, а також буде експонуватися на конгресі українців у Канаді.

Нагадаємо, дитячі малюнки, які у Кіровоград надіслали діти з усієї країни для участі у Всеукраїнському конкурсі «Щаслива дитина – квітуча Україна», будуть експонуватися у США та Шанхаї.

Як повідомляв DOZOR, у грудні в галереї «Єлисаветград» відбувся фінал дитячого конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», в якому взяли участь більше 800 дітей з різних куточків країни. Переможцями конкурсу стали ті діти, роботи яких відзначили професійні художники і подарували їм свої роботи. Таких кіровоградських дітей у цьому році було 15. На конкурс надійшли роботи практично з усіх куточків України, проте найактивнішими були діти з Кіровограда.

Фото Миколи Цуканова

Переглядiв: 1123