Дитячий конкурс, який започаткували у Кіровограді, отримав статус Всеукраїнського

07.04.2017 09:56

image

Конкурс дитячих малюнків «Щаслива дитина-квітуча Україна» отримав статус Всеукраїнського. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов, інформує DOZOR.

«Державний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв України надав статус Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Щаслива дитина -квітуча Україна», який проводить галерея «Єлисаветград». Про це в особистій бесіді повідомив директор центру Анатолій Корисько.  Це дуже важливий етап у розвитку і популяризації нашого конкурсу. Дуже приємно, що під час засідання, на якому розглядалося це питання, першим галерею підтримав директор державної художньої школи ім. Т. Шевченка (Київ ), доцент кафедри Національної академії образотворчого мистецтва Олена Авраменко. Від усіх учасників ( майже 2 тисячі дітей ) дякуємо за підтримку», - повідомив Цуканов.

Нагадаємо, у грудні в галереї «Єлисаветград» відбувся фінал дитячого конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», в якому взяли участь більше 800 дітей з різних куточків країни. Переможцями конкурсу стали ті діти, роботи яких відзначили професійні художники і подарували їм свої роботи. Таких кіровоградських дітей у цьому році було 15. На конкурс надійшли роботи практично з усіх куточків України, проте найактивнішими були діти з Кіровограда.

Як  повідомляв DOZOR, дитячі малюнки, які у Кіровоград надіслали діти з усієї країни для участі у Всеукраїнському конкурсі «Щаслива дитина – квітуча Україна», будуть експонуватися у США та Шанхаї.

Переглядiв: 2218