Дівчина, яку розшукує кіровоградська поліція, записала відеозверенення

02.04.2019 11:58

16-річна Аміна Бескровна, яку правоохоронці оголосили у розшук вчора, 1 квітня, записала відео, в якому запевняє, що з нею все добре. Відеоматеріал дівчина опублікувала на своїй сторінці у мережі Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Сьогодні, прокинувшись вранці, побачила, що я  нібито зникла. Це неправда, зі мною все добре. До цього я знаходилася у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, куди була поміщена незаконно. Мені пояснили, що я нібито безпритульна, тому я там знаходжуся. Але у мене є робота, надається квартира та зарплата. Я можу самостійно жити та забезпечувати себе. Коли я пішла з притулку, то зателефонувала на 102 і повідомила свою адресу», - повідомила неповнолітня.
«Раніше ця неповнолітня особа покидала місце проживання, про що була відповідна заява батьків. Її місцезнаходження було встановлене, однак дівчинка відмовилася жити з родичами. Оскільки вона неповнолітня, її було поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Цей заклад вона також залишила без дозволу адміністрації, про що керівництво закладу повідомило до поліції. Нині її місцезнаходження продовжують встановлювати поліцейські», - повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR у поліції області.

Переглядiв: 2519