Дівчина з Кіровоградщини, яку чоловік облив бензином, в тяжкому стані

15.11.2018 14:12

У Знам’янському районі чоловік облив бензином дружину вчора, 14 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомила сестра потерпілої Алли Мацібори Інна.

За інформацією, чоловік прийшов додому в нетверезому стані.

«Все спочатку було добре, а потім він попросив її пізно ввечері піти допомогти. Вона зайшла перша в сарайчик, а він за нею і закрив двері. Після цього він облив її бензином, в рота їй налив бензин і підпалив. Моя сестра казала, що не знає, як не втратила свідомість і змогла вибратися. Вона бігла до сусідів, кричала і просила про допомогу. Лікарі сказали, що невідомо скільки знадобиться коштів для лікування сестри», - розповіла Інна Киценко.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до завідуючого відділенням анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Івана Мельника.

«Жінка отримала до 90 % глибоких термічних опіків і знаходиться у реанімації, а чоловіка з 20 % опіків направили до Кіровоградської обласної лікарні. У потерпілої стан вкрай важкий і стоїть питання між життям та смертю. У неї вражені майже всі частини тіла окрім правої стопи і ще кількох частин», - розповів Іван Мельник.
«Сьогодні до Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення з лікувального закладу про те, що до них доправили 40-річного чоловіка  та 22-річну жінку з опіками. Як встановлено поліцейськими, за попередніми даними трагедія сталася під час сварки. Інформацію за цим фактом внесено до ЄРДР як замах на вбивство. Нині чоловік і жінка перебувають в лікувальних закладах», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.

Родичі потерпілої просять фінансової допомоги для порятунку життя дівчини. Усі бажаючі можуть переказати кошти на картку «ОщадБанку» 26209510594453 – Киценко Наталя Федорівна (мама Алли та Інни Киценко).

image
Переглядiв: 2856