Дівчинка з Кіровограда впала в кому і потребує допомоги небайдужих

14.09.2018 12:09

11-річна жителька обласного центру Ольга Гаврилова, яка впала в кому, потребує термінової фінансової допомоги. Про це медіапорталу DOZOR повідомили родичі.

За інформацією, наразі  лікарі ще не встановили точного діагнозу дитині. 

«У 2014 році у моєї доньки почалися кровотечі з носика навесні і восени. Лікарі сказали, що у неї слабкі судини і призначили ліки. У травні цього року з'явилася кровотеча і нас поклали в хірургічне відділення дитячої обласної лікарні. Лікарі з'ясували, що в неї відросточок у кишечнику, який потрібно видалити, а під час операції виявили, якісь маленькі язвочки. У лікарні «Охматдит» у Києві нам поставили діагноз неспецифічний виразковий коліт, але причину не можуть з'ясувати. Після того, як Оля пропила всі приписані лікарями пігулки, нас виписали», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR батько Ольги Володимир Гаврилов.

Вже у серпні батьки вирішили перевірити стан здоров'я дитини перед навчальним роком.

«Лікарі помітили у доньки маленькі синячки на тілі і приписали гормональні препарати.  На початку цього місяця ми звернулися до дитячої обласної лікарні через прояв кров'яних синячків. А вже 8 вересня її перевезли до реанімації, через внутрішню кровотечу. Моя донька тільки іноді трохи відкриває очі і дивиться весь час в одному напрямку. Ми дуже сподіваємося, що вона хоч трохи почне рухатися для того, щоб перевести її до відділення гематології лікарні «Охматдит» і поставити діагноз. Потім плануємо везти її до лікарні в Ізраїлі, де їй зможуть провести реабілітацію», - додав батько дівчинки.

Наразі родині дівчинки бракує коштів на лікування, тому батьки 11-річної Ольги просять усіх небайдужих допомогти фінансово для порятунку їхньої доньки.  

Усі бажаючі допомогти дівчинці можуть переказати кошти на картку ПриватБанку: 5168 7551 0392 8251, номер телефону: 0951584883 - батько дівчинки Володимир Гаврилов.

image
Переглядiв: 18366