Дівчину, яку розшукували рідні, знайшли у Кіровограді

11.08.2017 08:18

Патрульні виявили 15-річну дитину, яку протягом трьох діб розшукували родиці. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією 34-річного заявника, який першим виявив дитину, вона сиділа на землі в мокрому одязі, босоніж і не могла пояснити як вона там опинилася. Натомість вказала своє ім’я і прізвище та попросила відвезти її до свого приятеля, який мешкає в районі вулиці Комарова.Чоловік посадив дівчину в автомобіль. На вулиці Євгена Тельнова він побачив екіпаж патрульної поліції, тож одразу вирішив розповісти про ситуацію охоронцям порядку.

Патрульні перевірили дівчину за базою даних, виявилося, що її вже три дні розшукують батьки. З’ясували, що дитина мешкає в селі Вільшанка Кіровоградської області. Востаннє її бачили 7 серпня на одній із автобусних зупинок.

Дівчина сказала патрульним, що зголодніла і сумує за домівкою. Інспектори нагодували її, і відвезли до міського відділу поліції. Після цього патрульні повідомили родичам дівчини про її місцезнаходженння. Наразі справою займаються фахівці відділу ювенальної превенції.

Переглядiв: 1171