«Для друзів»: У Кропивницькому презентували виставку місцевої художниці (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16.06.2022 11:00

В обласному центрі в Музеї мистецтв презентували першу персональну виставку місцевої художниці- аматорки Світлани Чехун. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами художниці, картини вона звикла дарувати друзям, тому для проведення виставки довелося збирати роботи саме у своїх близьких людей.  На виставці представили 39 робіт Світлани Чехун.

«Я малюю з дитинства.  Моя мама розповідала, що я не могла тримати ложки, а ручку вже тримала. Не навчалася у художній школі, оскільки займалася танцями. Малювання було моїм хобі. Я вчилася потроху у всіх. Мої батьки дуже добре вміють малювати, хоча теж не навчалися цьому ніде. У проведенні виставки мені допомогла Олена Данилишин, яка помітила мої роботи у Фейсбуці і наполягла на проведенні цієї виставки. Здебільшого, свої роботи я дарую, тому для виставки довелося зібрати картини, подаровані друзям, рідним та близьким», - розповіла художниця.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Світлана Чехун каже, що найбільше робіт вдалося написати з початку карантину, а з початком війни від страху, суму та болю теж виникло бажання писати нові роботи.  Від своєї першої виставки художниця отримала надзвичайно приємні враження.

«Для мене це подія дуже значуща в житті і, мабуть, визначальна. Я запросила на виставку людей, які дуже мені близькі, оскільки це мої колеги, подруги, друзі, близькі та рідні.  Я знала всіх відвідувачів виставки, тож мала не стрес, а приємне хвилювання. У нас відбулася дуже тепла зустріч у приємній атмосфері. Під час відкриття виставки я відчувала себе дуже добре, без зайвих хвилювань. Моя однокласниця спеціально для мене зробила презентаційний ролик, де розміщені старі шкільні фотографії, дитячі малюнки і багато чого, що розчулило мене», - додала Світлана Чехун.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм | Інстаграм
  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм | Інстаграм
Переглядiв: 5629