Для двох профтехучилищ Кропивницького шукають директорів

03.03.2021 07:14

В обласному центрі оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора у двох професійно-технічних училищах. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міській раді Кропивницького.

Так, конкурс оголосили на посаду директора у Центральноукраїнському вищому професійному училища ім. Миколи Федоровського та на посаду директора державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

- вільне володіння державною мовою;

- вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста);

- моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу;

- стаж роботи та роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти не менше трьох років.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам, подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію;
  • копію паспорта громадянина України або ID-картки;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію трудової книжки;
  • довідку про відсутність судимості.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та моральні якості.

Строк подачі документів:  з 02 березня по 26 березня включно. Документи подаються за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 138.

Переглядiв: 1091