Для кіровоградських медиків проведуть тренінг

03.05.2017 08:28
image

В обласному центрі стартує місячник допомоги медичним закладам у проведені тендерів у електронній системі закупівель «Prozorro», який почнуть з проведення тренінгу завтра, 4 травня. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили у обласній організації «Всеукраїнської мережі ЛЖВ».

За інформацією, тренінг відбудеться у приміщенні кафе «Червона Зірка» о 10.00.  Під час навчання медикам розкажуть, як планувати закупівлі, визначити предмет закупівлі, як правильно підготувати тендерну документацію, які найпоширеніші причини оскарження дій замовника та процедури оскарження. 

«Тренінг триватиме один день, але протягом місяця наші фахівці надаватимуть допомогу різного характеру. Якщо у замовників будуть виникати додаткові питання, вони можуть без проблем звертатися і ми будемо консультувати», – зазначила PR-менеджер КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Вікторія Семененко.

Довідково:

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» здійснює свою діяльність щодо налагодження соціальної підзвітності влади в рамках проекту «Кіровограду - соціально підзвітну медицину» за підтримки МФ «Відродження».

Фото ugra-tv.ru

Переглядiв: 816