Для кіровоградських педагогів провели перший урок (ФОТО)

28.08.2018 11:13
image

У залі театру імені Марка Кропивницького відбулася серпнева нарада для педагогів міських шкіл сьогодні, 28 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід розпочався урочистостями на Театральній площі. Педагогам, які прийматимуть першокласників, показали методики роботи з учнями за програмою Нова українська школа.  

«Я впевнена, що моя дитина, йдучи в Нову українську школу, відчує радість успіху. Такий освітній заклад схожий на затишний будинок, де нас чекають з бажанням. Вірю, що кожна дитина у Новій українській школі буде успішною, а нові підходи дадуть дітям ту мотивацію, яка підштовхне їх до дії, це важливо в освітньому процесі. Успіх наших дітей залежатиме від співпраці вчителів та батьків»,  - зазначила мама першокласника НВО №32 Яна Боковня.  

Під час семінару в театрі начальник міського управлінні освіти Лариса Костенко розповіла про якість освіти та здобутки за 2017-2018 навчальний рік.

«За результатами соціально-економічного розвитку у регіоні за доступністю та якості освіти Кропивницький займає перше місце. Ми маємо перше місце і за результатами ЗНО в області. В загальному рейтингу міст України за ЗНО ми піднялися на три сходинки та займаємо 14 місце», - розповіла Костенко.
image

Також під час заходу відбулося нагородження педагогів, учні яких стали переможцями ІV етапу всеукраїнських олімпіад з біології, математики, трудового навчання та української мови, зокрема, сертифікати на щомісячну доплату у розмірі 50% до заробітної плати.  

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2852