Для кіровоградських військових збудують спортивний комплекс

11.03.2019 09:49
image

В обласному центрі для військовослужбовців третього окремого полку спецпризначення збудують мультифункціональний спортивний комплекс. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Планується будівництво каркасно-тентової конструкції для комплексного спортивного майданчика. Орієнтовний розмір сягатиме 45 метрів у довжину та 25 – у ширину. На території військової частини є ділянка для реалізації проекту», - розповіли в облдержадміністрації.

Так, конструкція складатиметься із двох частин. У першій частині буде розміщено спортивне поле з універсальною розміткою та відповідним обладнанням для спортивних ігор, зокрема, футболу та баскетболу. В іншій частині встановлять силові тренажери. Приходити та займатися можна буде у різні пори року, оскільки конструкція опалюватиметься.

«За попередніми розрахунками, вартість проекту складає вісім мільйонів гривень. Наразі вже прийняли рішення про виділення з обласного бюджету чотирьох мільйонів гривень. Інша частина коштів має бути профінансована з міського бюджету. Реалізацією проекту займатиметься Міністерство оборони вже цього року», - додали у відомстві. 

 

Переглядiв: 596