Для кіровоградців проведуть цикл духовно-просвітницьких лекцій

19.03.2019 12:16

Цього тижня в обласному центрі розпочинається курс духовно-просвітницьких лекцій, відвідування яких є безкоштовним. Організатори циклу – Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви. Про це повідомляє  DOZOR.

Так, цикл духовно-просвітницьких лекцій називається  «Великий піст – час роздумів про головне» і триватиме протягом березня та квітня.

Зокрема, заплановані такі лекції: «Для чого потрібне богослов’я православній людині в сучасному житті?» (20 березня), «Піст в сім’ї. Як провести, щоб був корисний для кожного?» (27 березня), «Духовні орієнтири в житті християнина на шляху до спасіння» (3 квітня), «Милосердя Боже в євангельських притчах» (17 квітня).

За словами керівника Відділу катехізації і просвітництва Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви протоієрея Іоанна Шемедюка, такі зустрічі покликані не для одностороннього сприйняття інформації, а до жвавого обговорення запропонованої теми та живого спілкування зі священнослужителями.

За інформацією, заняття проходитимуть о 18.00 у приміщенні Кіровоградської єпархії за адресою: вул.Велика Перспективна, 74 (Кафедральний собор).

image
Переглядiв: 581