Для кіровоградців заспівав "Голос країни" (ФОТО)

22.01.2018 13:01
image

У Кіровоградській обласній філармонії відбувся завершальний концерт вечорів духовної музики "Різдвяні передзвони" за участі переможця національного конкурсу “Голос країни-2017" – протоієрея Олександра Клименка. Про це повідомляє DOZOR.

Співак прибув на Кіровоградщину  на запрошення митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа. На концерт прийшло більше тисячі кіровоградців - у глядацькій залі не було вільних стоячих місць.

Розпочався концерт співом хорів Кіровоградської музичної школи №2 ім. Ю.С. Мейтуса та Кіровоградського музичного училища. Після цього глядачів співом порадував хор духовенства Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці. Потім під бурхливі аплодисменти глядачів на сцену вийшов переможець "Голосу країни" протоієрей Олександр Клименко. Він не лише виконував українські пісні, а й супроводжував їх змістовними духовними проповідями.

Наприкінці концерту митрополит Іоасаф висловив подяку  протоієрею Олександру Клименку та вручив йому за невтомну працю на славу Святої Церкви єпархіальну нагороду - медаль святої праведної Єлисавети І ступеню.

Переможець національного шоу також відвідав із концертами Олександрію та Гайворон, а також зустрівся зі студентством обласного центру.

image
image
image
image
image
image

Відео за посиланням

Переглядiв: 2548